MG TC, 1946

Prachtig gerestaureerde MG TC van 1946. Deze TC is recent geheel gerestaureerd naar originele maatstaven. De restauratie begon een jaar of 10 geleden, de laatste beetjes hebben wij zelf de laatste maanden mogen afwerken. Alles aan deze TC is aangepakt. De Motor en versnellingsbak zijn geheel gereviseerd. De motor loopt zijdezacht en de versnellingsbak schakelt alsof hij net uit de fabriek komt. Deze prachtige TC is geheel opnieuw gespoten. Het chassis en houtwerk is allen vernieuwd en in zeer goed staat dus.

De softtop en de 4 zijruiten zijn uitgerust in zwart vinyl en allen nieuw bekleed. De voorbank is opnieuw bekleed in groen vinyl zoals hoort in een zwarte MG T-series, uiteraard zijn dan de grille spijlen ook in dezelfde groen kleur gespoten. Het chroomwerk is in zeer nette staat, sommige chroomdelen die nieuw niet meer verkrijgbaar zijn zeer netjes en hebben prachtig patina.

De TC staat zoals af fabriek op 19”gespoten spaakwielen. Het stuurhuis, schokbrekers zijn uiteraard allemaal gereviseerd. De remmerij, koppeling, elektra, enzovoorts is uiteraard allemaal nieuw gemonteerd.

Een MG TC is sowieso al een zeldzaamheid aan het worden, zeker in deze prachtige staat.

Dit is succesvol aan je bestellijst toegevoegd!

Naar bestellijst