MGA 1600, 1959

Prachtige GB MGA 1600 van 1959. Deze auto heeft slechts 3 eigenaren gehad, de vorige eigenaar heeft hem maar liefst 30 jaar in bezit gehad. Deze MGA is in zeer nette staat. Het glanzende spuitwerk is zeer netjes, met de zwart lederen bekleding voorzien van prachtig patina is dit een beeldschone combinatie. Hij is voorzien van de originele 1600 motor. Motor en versnellingsbak zijn in zeer goed conditie. De MG staat op gespoten spaakwielen wat een gebruikelijk accessoire was in deze periode. Afgelopen week heeft de auto zijn laatste onderhoud gehad waarbij de remmen zijn gereviseerd, ontsteking en carburateurs afgesteld, olie ververst, koel vloeistof ververst, bougies zijn vervangen en de accu vernieuwd.

Mocht het gaan regenen, dan sluit U gewoon de zwarte vinyl full tonneaucover, of eventueel het zwarte vinyl dak. Beide zijn in prima conditie. De zijruiten zijn uitgevoerd in zwart vinyl en “ als nieuw “. Een chrome bagagerek staat hem goed en zorgt voor extra kofferruimte. Zet er een lederen koffer op en het kan niet Engelser.

Een 1600 is een gewilde en gevraagde klassieker deze dagen, wie is degene die van deze beauty gaat genieten deze zomer? ☀️

Dit is succesvol aan je bestellijst toegevoegd!

Naar bestellijst