Morris Minor Traveller, 1970

Beeldschone Morris Minor Traveller 1000 van 1970 in Old English White. De prachtige Traveller is in zeer nette staat. Het spuitwerk is zeer netjes en strak. Geen roest te bekennen aan de Morris. Ook van de onderzijde is deze Morris zeer hard en solide.
Het houtwerk is in hele goede staat, dat is ook nodig want bij deze auto’s is dat een dragend deel en dus van cruciaal belang.

De techniek is prima in orde, de motor is in zeer goede staat, de auto heeft juist groot onderhoud gehad bij ons. Alle vloeistoffen zijn vervangen en een nieuwe waterpomp is geplaatst. Onder de motorkap is de auto behandeld met dinitrol, het ziet er wat bruin uit maar zorgt wel dat hij geweldig geconserveerd is en dus ook roestvrij. De Morris is uitgerust met een rembekrachtiger wat een enorme verbetering is.

Het Old English White en het geheel bruine interieur is een geweldige kleuren combinatie, beeldschoon. De auto staat zoals het hoort op de juiste stalen wielen met chromen wieldoppen. De chromen bumpers zijn zeer netjes. Een zeldzaam leuke Engelse klassieker met 5 zitplaatsen, ga ze maar zoeken..

Dit is succesvol aan je bestellijst toegevoegd!

Naar bestellijst

Van week 25 t/m 28 zijn wij in verband met vakantie geopend van maandag tot en met donderdag.

Vrijdag 21 en  28 Juni en Vrijdag 5 en 12 Juli zijn we dus gesloten.

Vanaf maandag 15 Juli is alles weer als vanouds. Fijne vakantie allemaal!