Triumph Spitfire MKIV, 1977

Prachtige, recent gerestaureerde Triumph Spitfire MKIV in de beeldschone kleur Delft blue van 1977. Deze Spitfire is in 2015 en 2016 volledig gerestaureerd en in perfecte staat. Vanaf scratch is alles onder handen genomen. Als begin is het chassis volledig gestraald en opnieuw gespoten. De remmen zijn volledig vernieuwd en voor extra gemak is de auto uitgerust met een rembekrachtiger. Een enorme verbetering.
De volledige ophanging , voor en achter, is vernieuwd. De motor en versnellingsbak zijn geheel gereviseerd. De spitfire is voorzien van de originele fabrieks wielen met nieuwe banden en heeft een nieuwe soft-top gemonteerd. De uitlaat is vervangen door een nieuw exemplaar. Het chroomwerk is grotendeels vervangen en de auto is rondom voorzien van nieuwe rubbers.
Als finishing touch zijn de klinken, ruiten en sierstrips vernieuwd .
Het interieur is voorzien van een nieuw tapijt set, nette zwarte deurpanelen en opnieuw beklede originele zwarte vinyl stoelen, het dashboard is uitgerust in notenhout en heeft de originele gereviseerde Smiths klokken. De auto heeft nieuwe veiligheidsgordels gemonteerd en een notenhouten Mota Lita stuur. Wie is de eerste voor deze schoonheid?

Dit is succesvol aan je bestellijst toegevoegd!

Naar bestellijst