Millers Oils

Aanbieding

Geef uw klassieker wat hij verdient. Dat begint bij een olie van een gerenommeerd merk, Millers Oils. Het smeert het hart van uw Klassieker. Gebruik daarom de juiste olie, met de juiste viscositeit, uitermate belangrijk voor een goede smering en lange levensduur van de door U zo gekoetserde oldtimer.

Momenteel hebben we Millers Oils in de aanbieding. Bij afname van 2 of meer kannen van 5 liter 20W50 krijgt U 10% extra korting op de toch al scherpe prijs. Vergeet U daarnaast niet tijdens de huidige wintermaanden om “ Millers Tanksafe” toe te voegen aan uw brandstof om corrosie en watervorming tegen te gaan in uw tank.

Haalt U hem dan bij de eerste zonnestralen weer uit de stalling, vergeet dan vooral niet om “Millers VSP plus multishot” toe te voegen. Dat is een octaanbooster, (verhoogt met 2 octaan), loodvervanger, en het allerbelangrijkste, ethanol killer. Dit zorgt er dus voor dat U geen  last hebt van de ethanol die tegenwoordig in de brandstof verwerkt zit. Zonder VSP plus loopt U kans op oplossende rubbers, carburateurs die gaan lekken, slangen die spontaan oplossen, en in het ergste geval brand veroorzaken. Millers VSP plus lost dit op voor U.

 

 

Beurzen en Meetings

Dit is succesvol aan je bestellijst toegevoegd!

Naar bestellijst