CSI ontsteking MGB (positieve aarde)

The Classic Sport Ignition is ontstaan vanuit onze passie voor klassieke auto’s.
Met onze jarenlange ervaring in de automotive elektronica hebben we de ultieme elektronische ontsteking voor uw klassieker ontwikkeld.
Zestien met zorg getunede curves staan voor uw type auto klaar.
Het kiezen tussen de curves gaat zeer eenvoudig, u hoeft alleen maar de verdeelkap te openen.
De electronica is ingebouwd in een niet van origineel te onderscheiden behuizing, uw klassieker behoud zijn originele look.

CSI-MG-PO-25/27 25D4 POSITIVE EARTH MGA/B

CLASSIC SPORT IGNITION

De Classic Sport Ignition is een volledig elektronische ontsteking ingebouwd in een originele behuizing.  Door de mechanische vervroeging met contactpuntjes en veertjes te vervangen door elektronica, met daarin 16 geprogrammeerde curves, kunnen wij uw auto op ieder toerental voorzien van het juiste ontstekingstijdstip. Door de toevoegingen aan de moderne benzine, zijn de eigenschappen drastisch gewijzigd, waardoor ze vaak niet meer overeenkomen met de oude fabrieksinstellingen van uw auto. In onze programmatuur is hier rekening mee gehouden. Dit garandeert een optimale verbranding, waardoor uw motor beter presteert bij alle toerentallen. Door de sterkere vonk en de nauwkeurige timing, start de motor makkelijker en loopt hij stationair regelmatiger. Doordat u tussen verschillende curves kunt kiezen, kunt u vermogen- en/of koppelwinst behalen.

Daarnaast heeft u geen onderhoud meer doordat de contactpuntjes, de mechanische vervroeging en het eventueel aanwezige vacuummechanisme zijn vervangen door moderne elektronica. Ook zijn er geen toleranties meer in de timing door slijtage. De elektronica is volledig ingebouwd in een behuizing welke gelijkend is aan het origineel. Met de verdeelkap gemonteerd is er geen verschil zichtbaar.

Artikelnummer: CSI-MG-PO-25/27

€309

Dit is succesvol aan je bestellijst toegevoegd!

Naar bestellijst

Van week 25 t/m 28 zijn wij in verband met vakantie geopend van maandag tot en met donderdag.

Vrijdag 21 en  28 Juni en Vrijdag 5 en 12 Juli zijn we dus gesloten.

Vanaf maandag 15 Juli is alles weer als vanouds. Fijne vakantie allemaal!